De Custom teller die (bijna) alles kan bereiken.

De Custom teller die (bijna) alles kan bereiken.

Het is tegenwoordig essentieel voor een merk of een winkel om zich te onderscheiden.


Iedereen wil zich onderscheiden van de rest, en dat is volkomen normaal! Het is nu essentieel, misschien zelfs onvermijdelijk, om op te vallen voor een merk of een winkel. Maar helaas, met een klein budget kan het soms ingewikkeld zijn. Daar komt onze Custom Counter om de hoek kijken. Met de nieuwste technologie is het een zeer nuttige marketingtool om je bedrijf, je merk te promoten, of simpelweg om je team te motiveren in hun werk en te laten zien dat hun harde werk echt effect heeft.


Waarom de naam "Custom"?

Je vraagt je misschien af waarom het de "custom" naam heeft gekregen. De teller is aanpasbaar door de keuze van visuals (aan de linkerkant van de teller), maar ook omdat de weergegeven cijfers (laten we ze flappen noemen) aan elke data kunnen worden gekoppeld.


Dat klopt. Met onze Custom Counter kun je ervoor kiezen om je logo, elke afbeelding in te voegen, zoals de foto van je kat bijvoorbeeld (je bent vrij om te kiezen), maar je hebt één verplichting (!) je moet een afbeelding gebruiken.


Meer dan alleen een mooi uiterlijk


Maar maak je geen zorgen, mijn beste vrienden die graag opvallen in de menigte, dat is niet de enige toegevoegde waarde aan onze Custom Counter. Een enkele toegevoegde functie zou het niet de naam "Custom Counter" geven, er is zelfs beter! Dit juweeltje kan worden gekoppeld aan alle soorten data. Ja! Je droomt niet.


Als je een schoenenverkoper bent, laat dan zien hoeveel schoenen je elke week verkoopt. Als je een schilder bent, het aantal minuten dat je schildert. Als je een restaurant eigenaar bent, het aantal burgers en friet dat je gedurende de dag verkoopt. De mogelijkheden zijn aan jou!


Hoe verbind je de Counter en toon je je data?


Om de Counter te verbinden en je data weer te geven, moet je een JSON-verbinding gebruiken. Je vraagt je misschien af, wat is een JSON-verbinding? De uitleg en het gebruik zijn niet erg ingewikkeld, als je een beetje iets weet over programmeren, dus het is niet voor iedereen weggelegd (zoals ik). Maar maak je geen zorgen, als je een beetje geek in je entourage hebt, maakt zij deze JSON-URL in een handomdraai.


Kort samengevat, JSON is een tekst dataformaat dat elke gegeven data in cijfers kan omzetten (zoals de bovenstaande voorbeelden).


Het design van de Custom Counter


Met zijn verfijnde en vintage design, allemaal op een mooi houten frame (zo chic) en zijn mooie grijze flappen, modern en elegant. We weten dat het moeilijk is om iedereen het eens te laten worden over één


ding, maar we hebben ons best gedaan om zoveel mogelijk mensen te plezieren en, tussen ons in, we weten dat je er al van houdt. Met een lengte van 42 cm voor de 5D en 56,4 cm voor de 7D zal je iedereen verbazen met je mooie Smiirl Custom Counter.


Het enige wat nog te zeggen valt, is het proberen om het te adopteren. De mogelijkheden zijn enorm, nu is het aan jou!

 

Conclusie

Onze Smiirl Custom Counter is meer dan een gewoon product. Het is een statement, een weerspiegeling van jouw merk en een waardevolle marketingtool. Door gebruik te maken van de veelzijdige mogelijkheden, kun je de aandacht van je klanten trekken, je team motiveren en een positieve impact hebben op je bedrijfsresultaten. Wij geloven dat het proberen van onze Custom Counter de eerste stap is naar succes. Maak van deze gelegenheid gebruik om je te onderscheiden en te laten zien wat jouw merk uniek maakt. Je zult niet teleurgesteld zijn.

Terug naar blog